אודות

ההנאה של יוסף זה בישול, ואהבתו הגדולה ביותר הייתה עשיית חומוס יוסף.
יוסף ניהל כשף מספר מסעדות בארץ, ומייעץ למסעדות בחול.
יוסף החליט לצאת לדרך עצמאית ופתח חומוסייה קטנה בפרדס חנה, הקונספט היה שהכל נעשה מול עיני הלקוח, החומוס חם וטרי עם תבשילים בייתים.
עם ההצלחה באה ההחלטה להקים רשת שגדלה ל-10 סניפים ברחבי הארץ.
בשנת 2019 חברו דותן ואבי לרשת חומוס יוסף.
דותן- מנהל עסקיי מזון ואירועים מזה כ-20 שנה ניסיון רב במכירות, ברכש, בקניינות וניהול עלויות מזון, דבר העוזר רבות בניהול השוטף של העסק.
אבי- הקים פרוייקטים רבים הקשורים לענף הבניה והמזון בארץ ובחול, הדבר חוסך רבות בעלויות של שיפוץ או בניית סניף.
אבי בעל רקע טכני רב התורם רבות להקמת הסניף ולליווי השותף של הזכיין.